Mesaje către oameni, pentru oameni

„Generația lui John”, emisiune TV pentru tineri

Podcast ”Conversatii cu parinti constienti”

Despre coaching în cuvinte simple, ep. 22

Despre coaching în cuvinte simple, ep. 52

Picatura de remodelare a personalitatii 4

Picatura de remodelare a personalitatii 3

Picatura de remodelare a personalitatii 2

Picatura de remodelare a personalitatii 1

Poveste cu final neașteptat

A fost odată o fetiță care credea în basme și într-o lume minunată, în care Binele strălucește luminos, micșorând Răul până la dispariție. Ea mai credea că va trăi fericită până la adânci bătrâneți.
 
 Ei, dar fetița aceasta a crescut, a devenit adult, și pentru o bună bucată de vreme a ajuns prizonieră în Castelul celor trei frați “Muncește-din-greu”, “Nu-sunt-suficient-de-bun” și “Nu-merit-mai-mult-decât-atât”, care locuiau cu mama lor  “Viața-e-grea-și-dă-cu-noi-de-pământ”. Era păzită de Convingerile limitative, pe Insula Neîncrederii.
Într-o bună zi a luat o decizie, deoarece CEVA din interiorul ei voia să iasă la lumină. Și-a amintit de ceea ce crezuse cândva și a început să-și pună tot felul de întrebări precum: ce i-ar plăcea să facă cu adevărat?, ce și-ar dori să lase în urma ei?, cum să-i ajute pe părinți să le transmită mesaje pozitive copiilor lor etc.
Aceste întrebări au ajutat-o să descopere o ușiță secretă care se afla în inima ei și, când a deschis-o, cu ajutorul Credinței, a găsit acolo Iubire, Iertare, Inspirație, Dorința de a adăuga valoare.
 
 A închis ochii și a chemat cu puterea gândului Cărțile-Zburătoare-care-copiilor-dau-încântare. Acestea, împreună cu comorile descoperite în inima ei, au eliberat-o din castelul de pe Insula Neîncrederii.
 
Pe aripile din pagini frumos scrise și ilustrate, Adriana, că acesta este numele ei, a ajuns pe un tărâm fermecat unde, împreună cu noii ei prieteni, a început să-și construiască un palat: Palatul lui NUMAI-TU-POȚI.
 
Noile convingeri au ajutat-o să descopere oameni care, la fel ca ea, creează, adaugă valoare și inspiră alți oameni. Alături de ei este mai ușor pe drumul pe care și-a început călătoria.
 
Povestea continuă...

NUMAI TU POȚI!

„Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o modalitate. Dacă nu, vei găsi o scuză.” - John Maxwell

 

Noi, la NUMAI TU POȚI, adăugăm valoare copiilor și tinerilor și încurajăm părinții să le transmită mesaje precum „POT”, „REUȘESC”, „SUNT IUBIȚI”, chiar și atunci când greșesc, FĂRĂ să-i eticheteze, să-i compare cu alți copii sau să fie lipsiți de fermitate în fața lor.

Facem aceste lucruri prin scrierea și editarea de cărți pentru copii și tineri, cu povești despre provocări din viața lor și cum să le facă față, dar și prin organizarea de cursuri de leadership personal.


NUMAI TU POȚI  a fost înființată în cadrul proiectului de finanțare România Start Up Plus, SMART START-UP – Antreprenoriat inovativ și sustenabil în Sud Muntenia ID SMIS POCU/82/3/7/105848.

CUI 41078279
Nr. de ordine la RC: J29/1725/08.05.2019
Capital social 200 lei