Viata noastra se schimba odata cu venirea pe lume a copilului sau a copiilor nostri si se schimba din nou cand acestia pleaca.  In ceea ce ma priveste imi era teama de faptul ca eu si sotul meu ajungem sa suferim de sindromul “cuibului gol”. Acesta este un moment de criza pentru cei doi parinti care se regasesc singuri, fata in fata, unul cu celalalt, dupa multi ani petrecuti alaturi, preocupati de copilul sau copiii lor. Acest sindrom pune pentru multi parinti urmatoarea problema: cum sa-si umple timpul?

Motivul principal pentru care părinții sunt îngrijorați când vine vremea să-și dea copilul la grădiniță este FRICA de CUM SE VA SIMȚI micuțul acolo, fără cei apropiați lui, de cum va fi tratat de către personalul didactic, dar și de CUM se va simți părintele lăsându-și copilul acolo. Da, cum se va simti lasandu-și copilul la grădiniță, mai ales cu toate măsurile luate cu privire la siguranța copiilor.

 

Marea parte a existentei mele, mai precis 41 de ani, am crezut ca exista “noroc” și “ghinion”.

Pur si simplu, unii oameni aveau intotdeauna succes in tot ceea ce intreprindeau: mergeau la o simpla petrecere si acolo li se oferea un loc de munca avantajos, dadeau peste partenerul ideal in cel mai neasteptat moment cu putinta… Luau in gluma un bilet de loterie si castigau premiul cel mare, la job aveau sarcini mai simple si pareau sa aiba mult timp liber in timpul programului etc.

Subcategorii